Изолации K-Flex

Уважаеми колеги,

Вие ни познавате добре с различните видове изолации K-Flex, които фирма Изолайн ООД предлага. Затова бихме искали да предложим на Вашето внимание и няколко възможности за защита на изолациите – като бои и защитни фолиа, както и всички необходими аксесоари към тях – лепенки, закрепващи елементи, фитинги.
 
k-flex
 
K-Flex IN CLAD – специален полимер, устойчив на водни пари, на солена вода, на нефт и грес, добра UV защита и механична устойчивост.
 
 
 
k-flexK-Flex AL CLAD – защитно покритие за вече изолирани тръби - гладко и лъскаво, с UV – защита, не се окислява и е устойчиво на агресивни химикали, лесно за почистване.
 
 
 
K-FLEX IC CLAD - гъвкав материал на основата на стъклофибърни влакна с черен цвят или ламиниран с алуминиево фолио. k-flexМатериалът осигурява добра устойчивост на огън и на удар. Висока устойчивост на влага и отлична химическа устойчивост, постигата благодарение на специалното импрегниране.
 
 
 
Боя за изолация K-Flex Color - нанася се лесно, придава завършеност, има добра UV защита, т.е подходяща е за външно полагане, лесно k-flexможе да се почисти.
 
 
 
 
К-Flex PVC фолио - използва се като защитно покритие и за подобряване на външния вид на тръби с изолация от микропореста гума или минерална вата. Този материал е лек и лесен за полагаме, но няма UV – защита!


 
 
 

K-FLEX PVC foil RS 590

 
Екипът на Изолайн ООД

гр. София, бул.Цариградско шосе 141, 7 км., тел:+359 2 971 8518;

office@isoline.bg www.isoline.bg

https://indexsy.com